my tomodachi

20100702

Sikap penganjur yang buat peminat nak bertukar jadi BEAST!


"Babe, ramai gile kot tempat ni... boleh ke kite redah nak ambik port depan sekali ni?"
Hati sudah runsing...lepak lama sangat kat KFC... sekembali je kat perkarangan KL Live berjuta manusia sedang berkumpul nak masuk. <--hiperbola terlampau..mana sampai berjuta... cheit!

"Kaseh, ko macam tak biasa kan buat kerja2 terkutuk nak pergi depan tu..." Nemo jeling penuh makna pada Cik Kaseh. 

Cik kaseh pandang Nemo dengan senyuman evil tahap nak tetak kepala
Yana n Zira dok diam2... budak tak cukup umo mana faham...kikiki...
Selama cik kaseh n Nemo meredah lautan manusia sebab nak bertemu artis korea ni, kami memang faham sikitlah selok belok nak mencilok ni...

kalau nak ikutkan diorang semua ni macam tengah beratur... tapi Cik Kaseh tak nampak pun line Q nya... maka, dengan selamba badaknya Cik Kaseh menyelit sikit2 masuk ke ruang  tersebut... diikuti juga Nemo, Yana n Zira...


Sape terror cuba cari mana Cik Kaseh n da gang...(hint ada di akhir entry)




lama gak kami menunggu masa nak masuk ke dalam
ingatkan paling koman pun sejam... sebab show start pukul 7.00... katanyalah
kalau ikutkan sejarah sebelum2 ni... kalau depa kata pukul 7.00, maknanya pukul 8.00 lah paling awal nak start...huh~~

tapi kali ini terasa kecelakaan telah melanda hidupku
betapa teruknya pihak pengurusan yang menganjurkan event tu
sepatutnya pukul 7.00 malam kami semua dah berada dalam hall... tapi dekat nak pukul 9.00 baru kami semua dapat masuk.

kalau nak dikisahkan pasal kes ni memang panjang nak tulis...
memang banyak perkara yang Cik Kaseh tak puas hati n nak hentam UMM(pihak penganjur)
tapi oleh kerana diorang pun dah minta maaf pada kami
so macam... apa kata let bygone be bygone...

tapi sebab dah 2 kali kes macam ni berlaku(1st time masa SS501 thn lepas)
maka lepas ni... kitorang takmo lagi join event yg UMM anjurkan even diorang bawa SuJu sekali pun... <-- berani ke diorang nak bawa SuJu yang nama lagi besar tu..heh~

sebaik melangkah masuk ke dalam KL Live kami pun cepat2 cari port terbaik nak lepak
sini tak kena... sana tak kena... owh... penat kot ke hulu ke hilir...
Show pun tak start2 lagi... hampeh tol!
dok pasang MV je... layan jelah...

Cik Kaseh dah fade-up actually
dah hilang mood nak enjoy tengok show ni
dengan selambanya Cik Kaseh n Yana lepak dok bersila kat lantai... hilangkan lenguh2 kaki sebab berdiri lama sangat kat luar tadi...

dalam lebih kurang pukul 9.00 BEAST muncul
semua orang dah lompat2 bila BEAST perform
Cik Kaseh je wat donno...
ada aku kesah... penat tau plus sakit hati ni tak hilang lagi.. Huh!!
Mood nak enjoy dah spoiled

Apa yang cik kaseh buat time ni ialah ke hulu ke hilir... menyelit kat celah2 manusia yang dok terkinja2 sebab excited tu...
Korang rasa Cik kaseh buat ape?

...
...
...

spot pic terbaik lah kot.. HAHAHAHA~~
mari layan sat pic BEAST time ni...

















part encore... sorry, video tak cantik lepas load dlm Utube...
tak taulah nape


Waktu fansigning... Cik kaseh tak join... tak larat kot... sebab fikir esok nak jumpa diorang lagi maka malas nak pi beratur panjang2 semata2 nak ambik autograph BEAST.


*sebahagian pic kredit daripada Nemo n Yana*



at a 1st tym diorang kata Cik Kaseh pye pic tak gegar
video pun tak banyak shaking

Zira "Acik~pic n video acik memang terbaik malam ni..."

Nemo "betul betul betul... dulu masa tym SS501... pic ko sume hancur... masa Super Show 2 plak hampir separuh pic yg ko ambik macam PUAKA...tapi kali ini ko memang ada class!... aku sayang ko lebih"

The reason is...
Cik Kaseh sangat tenang semasa persembahan BEAST
langsung tak teruja pun dengan kemunculan mereka
orang lain dok terlompat2... sambil nyanyi2 sekali
tapi Cik Kaseh tak peduli sangat... jangan kata lagu, muka BEAST sekor2 pun Cik kaseh tak cam
nama diorang lagilah aku failed.. hahaha~~
Dats y lah Cik Kaseh boleh fokus nak ambil pic terbaik...kikiki~~

Okey... tamat entry ke3
ahah~ belum habis cerita ye babe
baru habis part pertama dekat KL Live
menyusul selepas ini... kisah bahagia seorang gadis poyo yang kununnya ELF tegar...
tapi skang dah tahap macam nak jadi BEUTY...

dan kisah sadis seorang gadis yang teruk kena prank dengan member2 dia disebabkan dia sangat bolayan terhadap BEAST.



*extra pic*


1 comment:

  1. cepat post lg cik kaseh!!!!!hehehe=p

    ReplyDelete