my tomodachi

20101001

I Can't Take My Breath BEAST...




Tulun... tulun...
Bantuan pernafasan diperlukan!!!

Ni siapa punya angkara membawa Cik Kaseh ke lembah Kpop ni...
ni betul2 rasa cam tak bernafas disebabkan BEAST ni...["AJ!!! tolong wat CPR kat saya!!!"]
Haish~~ orang dah nak stop dah... sengaja je korang ni nak bagi virus balik pada Cik Kaseh...

@awek sebilik dengan cik kaseh yang super addict dengan BEAST... kau ni sengaja nak menyuburkan virus kpop dalam jiwa cik kaseh ke...haish~

...
...
...

Pada mulanya...
Cik Kaseh tak ambik peduli dengan berita BEAST nak buat come back
lagu dah keluar...tapi still takde hati nak dengar betul2

...
...

Kemudian...
MV dah keluar babe... aura kemeroyanan terhadap BEAST mula merebak
FB cik kaseh dipenuhi dengan segala notification berkaitan dengan bEAST
Madu2 sejati ku juga tetiba tukar profile picture ngan BEAST...(tapi yang peliknya kenapa bleh sejiwa letak pic AJ jugak..hailoh~)

...ok...komen cik kaseh pasal MV Soom(breath)...
SAYA SANGAT SUKA!!!
my Joker-nim bertambah2 handsome kali ini
My AJ pulak makin sexy... sikit lagi nak nosebleed...tp x jadi sebab berjaya kawal keimanan dalam diri...chewah~
Dongwoon...apsal lain sangat... dah macam anak mat saleh sesat dah kowt
Leader Doojoon pun makin macho
hyunseung~~boleh tak cik kaseh nak cakap dia makin cantik?
Yoseob... jangan cite ah...dia mmg super cute boy...new hair die sangat kakkoi~

Hope semua BE3TY diluar sana berbahagia dengan MV ni...
~adios~



2 comments:

  1. hik3..i like ur post..
    thx ek cik kaseh..hehehe

    ReplyDelete