my tomodachi

20101231

pagi-pagi layan tag...


Pagi2 tahun baru.. mood cik kaseh sangat baik...
usha2 blog orang n saje sonok2 nak buat tag  Shafiq_elf 
Shafiq dongsaeng ni sangat cute.. Cik Kaseh ingat dia budak kecik lagi..
rupanya dah nak ambik SPM thn ni... hakhakhak~~~



1)Apa pendapat anda tentang Blog Syafiq_Elf `n tuan blog e2 ??
Blog dia kool... n tuan blog die cute..wakaka~~ <-- Shafiq kembanglah tu 


2)Artis korea yang teringin anda jumpa ??
SUPER JUNIOR... dah pernah jumpa tapi tak kira.. nak jumpa lagiiii~~~ 

3)Perkataan pertama yang anda akan sebut semasa terserempak dengan artis2 korea ??
No word... sebab selalunya Cik Kaseh stuck bila nampak diorang depan mata...Hyunjoong pernah buat saya stuck dengan killer smile die... Junhyung(joker)BEAST pun pernah buat saya stuck sampai terlupa nama die... SuJu tak yah cite lah... ketar satu badan...siap demam2 balik dr jumpa diorang...

4)Barangan paling mahal anda pernah beli pada tahun 2010 ??
Entah.. tak ingat.. tp perkara paling mahal pernah cik kaseh laburkan ialah SS2...I beli tiket VIP last minute.... masa tu habis hampir RM600 plus dengan baju n stuff SS2 sekali... 

5)Kenangan Manis ??
SS2... sebab SS2 cik kaseh bertambah addict dengan Super Junior.. 

6)Kenangan Pahit `n Masin ??
Entah..tak suka ingat perkara yang pahit... hurm.. maybe gaduh dengan my kpop bestfriend sebelum SS2 suatu masa dulu antara kenangan pahit saya...tp sebab SuJu kitorang kamcheng balik.. ^^ 

7)Perasaan anda apabila terserempak dengan blogger2 terbaik di malaysia ??
happy sangat.. n selalunya macam2 yang kami borak pasal dunia cyber terutamanya yang berkenaan pasal bloging juga. 

8)Pencapaian yang anda miliki semasa blog 2010 ??
tiada pencapaian yang hebat pun...blog saya famous sebab enovella saja...sejak kebelakangan ni cik kaseh dah tak aktif post enovella so pengunjung saya pun makin berkuranglah.. ;( 

9)Azam tahun baru 2011 anda ??
1) release 2 novel ... <-- insyaallah
2) have a good relationship with ELF... dah rapat dengan sebahagian ELF tp ramai lagi yang cik kaseh belum jumpa.
3) LOVE...  

10)Apakah azam tahun 2010 yang belum tercapai `n akan tercapai pada 2011 ??
Novel... satu ni je.. yang lain2 dah tercapai rasanya... =) 

1 comment:

  1. Thanks Kaseh krn jwb smua soalan `n ambil tag .. ^_^"

    ReplyDelete