my tomodachi

20110127

Kau atau aku yang GILA?

video


Cik Kaseh terjumpa sesuatu yang cam best... <--actually banyak benda best. saje bunyi nak buat orang curious..haha.... Saya tak sure ini rancangan apa tapi yang pasti show ni Kanjani8 punya... satu benda je nak share ngan u olz...RYO YANG SANGAT KAWAII MASA MALUUUU~~~

Sila ambil perhatian bermula dari minit ke 0:52 dan seterusnya.... kyaaaa~~~ cik kaseh dah gelak guling2 tengok Ryo... siap panjat2 sofa lagi. Hailoh~ apa kes lah yang malu sangat sampai nak panjat2 macam tuh...

untuk pengetahuan semua, memang Cik kaseh dah kembali addict dekat NewS semula...seperti waktu dolu2 tu...waktu zaman saya belum mengenali Super Junior...

NewS yang best dari dulu sampai sekarang

Cik Kaseh tengah buat revision pasal NewS setelah setahun melupakan NewS(gomenne NEWS) disebabkan SuJu... dan bila cik kaseh gelak guling2 sebab video di atas, ada ke patut awek sebilik saya cakap...

Awek Itu : Cik Kaseh gila...gelak guling2 atas lantai sebab Ryo..Cik kaseh gila sewel... hahahaha~~
Cik Kaseh : hampeh...(senyap lepas tu n dok diam2 usha pasal NewS)

lepas tu tiba2 kedengaran suara awek tu pulak mengilai depan laptop...tahu sebab apa?...dia tengah layan BEAST...then my turn pulak cakap dekat dia...

Cik Kaseh : woi budak gile...gila tahap meroyan...pi kiss teruslah lappy awak tuh..hahaha~ gila kronik tahap meroyan..hahahaha~~
Awek Itu : senyap... n dok diam2...

Ha... Ha... Ha... so, in the end.. sama je KAU ATAU AKU... kita berdua memang gila tahap kronik dengan benda2 ni semua...

SuJu yang best dari dulu sampai skang


"KYAAAA~~~~!!!" kalau part SUJU, kitorang ber2 jerit sama2..hahahaha~~~~



P/S : listening new album Yamapi-SuperGood,SuperBad... dan juga NewS-LIVE... hontouni sugoiii~~

P/SS : SS3!!!! bila nak presale ni... sakit dah hakoo menunggu...

No comments:

Post a Comment