my tomodachi

20090911

Si Penjerit cool aje-SS501 Fansigning...(part 7)

:::Sorryyy sesangatlah sebab entry lambat update. internet Cik kaseh mogok. nak minta orang sayang2 dulu. sib baik malam ni dah ok balik. kalau tak, mahu aku bakar menara pencawang streamyx tu nanti. huh!:::


Okey... ini kisah selepas acara fansigning tu...

Cik kaseh punye stuck lepas jumpa Hyun Joong tak habis lagi ni... lepas dipaksa berambus oleh pengawal2 keparat tuh (sakit hati masih berbekas. hmph!) Cik Kaseh n yang lain2 gerak keluar dari dewan tu. sebaik je keluar, teman2 yang lain dah siap menunggu Cik Kaseh di luar dewan.

mereka semua serbu Cik kaseh & sibuk bertanya Cik Kaseh jumpa siapa tadi. & Cik kaseh pun jawablah dengan jujurnya... "Aku dapat Hyun Joong punya autograf." ... Jawapan Cik kaseh memang kedengaran cool giler time ni... but sudently...

"KYAA~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!" semua member2 Cik kaseh pakat menjerit macam orang hesteria.

kahkahkah~ haru sungguh budak2 tuh. (memang hakikatnya semua orang akan jealous pada sesiapa yg dapat Hyun Joong. faymes leader tuh. dah lah feymes, suara best, attitude pun bagus. pastu hot n handsome tahap giga dowh. Cik kaseh sendiri pun rasa cam nak pengsan bila mamat Hyun Joong tu senyum pada Cik kaseh. kikiki)

nak cerita suasana dekat luar hotel time ni memang crazy sangatlah. Cik kaseh ingat Cik kaseh dah cukup fanatik dengan SS501 tapi rupanya yang jauh lebih fanatik tu lagi ramai. Cik Kaseh ni boleh dikira si kipas-susah-mati tahap sederhana saja. (kan Nemo kan... hehehe~)

Nak kata puas memang Cik Kaseh tak puas. (aku nak jumpa diorang sekali lagi. aku belum jumpa kyujung dengan Hyung Joon. hwaa~~)... lantas Cik kaseh dengan selambanya pegi patah balik dekat barisan nak masuk. konon2 bolehlah dapat peluang jumpa diorang sekali lagi... nak tau apa jadi lepas tu... Cis~ sekali dah tamat daa~.

Acara fansigning dah tamat. SS501 nak gerak pegi KLIA n nak balik Korea... err, kalau tak silaplah. atau mungkin terus terbang pegi Jepun untuk promosi drama Boy's Over Flower dekat
sana.


video

video pendek ni konon2 nak rakam SS501 keluar nak balik. sekali tu tiba2 cik kaseh terfikir suatu kemungkinan...

logik ke yang depa semua tu nak balik ikut pintu ni?? nak cari masalah ke kalau kena serbu dengan semua peminat.

logik tak logik memang sebenarnya SS501 tak balik ikut pintu ni. tiba2 semua orang nampak limosin yang bawa mereka berlima lalu dekat ruang lobi. kah kah kah~~!!! cik tipah-cik tipah semua dah terpedaya.

Cik kaseh n Nemo juz pandang je dari jauh. tak larat den nak kojar depa semua tuh.


~blom habis lagi~~ lepas ni ada satu lagi entry. last k~~


Doki Doki From My Heart…

No comments:

Post a Comment